Pepperkakebyen

Bli med på årets pepperkakeby!

Aldersgruppe: For alle

Hvert år bygges det ny pepperkakeby i foajeen i Torghuset på Jørpeland. Pepperkakebyen åpner samme dag som Julegrana tennes i sentrum. Som regel siste torsdag i november, og står ut desember. Pepperkakebyen tas ned igjen i løpet av første uke i januar. Alle som vil kan levere inn pepperkakebyggverk. Byggene kan leveres på  Frivilligsentralen og bibilioteket, mandag og tirsdag siste uke i november. Tidspunkt for innlevering er kl 10-18 begge dager.

Bygget må tåle å løftes og flyttes på, og ikke festes i underlaget.

 Alle kan levere bidrag, både privatpersoner, skoler, barnehager, institusjoner og bedrifter, Vi håper også på enda flere bidrag fra våre nabokommuner Forsand og Hjelmeland. 

Vi elsker alle bidrag; både de tradisjonelle og de litt mer utradisjonelle, de mislykka og de perfekte, de bittesmå og de store, de bidragene som barna har fått lov å pynte på egne premisser, og de der mor har tatt over hele styringa og pynta etter at ungene har lagt seg. Alle er like viktige for mangfoldet i byen vår! Bli med og skap julestemning på Torghuset. Lever inn ditt bidrag du og!


 Her kan du se noen av bidragene fra 2019

Bidrag pepperkakebyen 2019


2020 © Strand frivilligsentral