Mandag 26 November 2018
Kl. 10:00 - 18:00, Torhguset v/Frivilligsentralen og Biblioteket
Innlevering av pepperkakehus
Det blir pepperkakeby også i 2023. Håper på mange flotte bidrag fra publikum. Vi gleder oss allerede til å se hva du finner på i år. Datoer for innlevering av pepperkaker er mandag 27.november og tirsdag 28.november fra kl 10-18.00 på Frivilligsentralen som har flyttet inn i Biblioteket sine lokaler, eller i skranken på Biblioteket på Torghuset. Åpen pepperkakeby fra fredag 1.desember i lokalene til Frivilligsentralen.
  • Byggverket må tåle å løftes og flyttes på, og ikke festes i underlaget.

Alle kan levere bidrag, både privatpersoner, skoler, barnehager, institusjoner og bedrifter, Vi håper også på enda flere bidrag fra våre nabokommuner Forsand og Hjelmeland og kanskje til og med fra Hundvåg/Stavanger?. 

Vi elsker alle bidrag; både de tradisjonelle og de litt mer utradisjonelle, de mislykka og de perfekte, de bittesmå og de store, de bidragene som barna har fått lov å pynte på egne premisser, og de der mor har tatt over hele styringa og pynta etter at ungene har lagt seg. Alle er like viktige for mangfoldet i byen vår! Bli med og skap julestemning på Torghuset. Lever inn ditt bidrag du og!


 



2024 © Strand frivilligsentral