Lørdag 1 Juli 2023
Kl. 20:30, Villa Rosehagen
DAG ERIK fra THE VOICE
DAG ERIK OKSVOLD fra Fosen i Trøndelag var årets overraskelse i The Voice. Her ble vi kjent med en sjelden vakker countryrøst, som har gjemt seg som trommis og profesjonell musiker – blant annet i backingbandet til Ina Wroldsen og Josef som begge satt som mentorer i året The Voice.

Nå kommer han som soloartist til oss på Jørpeland, og i Villa Rosehagen.

Det er ingen lettvekter som kommer. Dag Erik er intet mindre enn en meget erfaren musiker med fartstid som fast trommis i Tre Små Kinesere, bandmedlem hos Thomas Løseth, bandmedlem i første sesong av det norske tv-showet "Hver gang vi møtes" - og på turnéer med blant annet Idol, Norske Talenter og TV2-serien "Gyllene Tider".

Under pandemien hadde han sin egen stream, kalt «Køntrihalvtimen». Her gjorde han seg kjent i Nashville, hvor han også fikk anerkjennelse fra Billboard-listede Bryan White – én av de to som hadde introdusert ham til countrysjangeren. Senere har Dag Erik ligget på flere singellister i USA med egenskrevet musikk.

Solokarrieren startet først i 2021 med egen utgivelse på debutsingelen «Love you more».
I ettertid har det bygget på seg, og med deltakelsen i The Voice ble han rikskjendis over natten.

Nå kommer han altså til oss. Lørdag 1. juli får vi en musikalsk reise med låter fra repertoaret i The Voice, nytt materiale som skal gis ut på EP i nær fremtid, noen låter fra countryens skattekiste og låter som viser at Dag Erik mer og mer beveger seg mot Americana-sjangeren.

Det er bare å glede seg!

2024 © Strand frivilligsentral