Lørdag 14 September
Kl. 12:00, The Bolder Skayloge
Fantapyttløpet
Fantapyttløpet er et utfordrende terrengløp på ca. 9 km med en høydeforskjell på ca. 650m. Løpet går fra The Bolder Skyloge til Preikestolen Base Camp og følger en oppmerket sti langs fjorden inn til Fantajuvet før den svinger inn mot Preikestolen BaseCamp. Maks antall deltakere er 100 stk, og det er en sperretid på 3,5 timer. Løperne vil få gratis parkering og busstransport fra parkeringen til startområdet. Underlaget er terreng, tidvis krevende og teknisk. Alle som fullfører løpet vil få en medalje, og det vil være premieutdeling og enkel servering ved målgang.

Distansen på løpet er ca 9 km.
Høydemeter er ca 650m.
Start kontigent: kr 550,- 

Fantapyttløprt går i oppmerket sti fra Bolder skayloge til Preikestolen Base Camp. Stien går langs fjorden inn til Fantajuvet før den svinger inn mot Preikestol Base camp. Sperre tiden er 3.5 timer, altså kl 15:30, etter det blir løpet rigget ned og deltakere som kommer i mål etter kl 15:30 vil ikke få medalje eller registrert tid. Parkering: Når du nærmer deg Preikestolen parkering, vil du treffe parkeringsvakt med gul refleksvest som står ved grønt Lysefjorden X trails beach flagg, henvis deg til vedkommende og du blir forteller hvor du parkere. Det blir gratis parkering for løperne. For gratis parkering, henvis deg til crew i målområdet etter løpet for å få tildelt gratis parkerings bevis. Parkering for deltagerne åpner kl 10:00. Busstransport: Fra parkeringen til Start området er det satt opp buss for deltakerne. 

AVGANG FOR BUSSEN ER KL 11:00 Turen tar ca 20 min. 

Bussen setter dere av ved hovedveien, derfra til fots, ca 50m til startområde, ved Bolder Skylodge. Der får dere tildelt startnr, i tillegg vil det være tilgjengelig noe drikke og energi. Om du ønsker å ha med bag til start område, blir den fraktet tilbake til mål område. 

Start: Fantapyttløpet blir startet med fellesstart kl 12:00. 

Fantapytten: Ved Fantapytten er det mellomtid. Etter ca 4,5km. For de som har lyst å ta seg tid til det, så vil det være mulig å ta et bilde der. I tillegg har vi litt drikke og sukker tilgjengelig. Underlaget/stien: Underlaget er terreng, tidvis krevende og teknisk. Vi anbefaler gode sko, fortrinnsvis terreng løpe sko. Stien er godt merket, men vil i tillegg bli merket med LXT flagg. Underveis i løpet er det noe bruer og stiger en må over og opp, løypen er og tidvis smal, vist hensyn. Løpet er forholdsvis kort, men værforholdene kan skifte fort, vi oppfordrer alle løpere og kle seg etter været på løpsdagen. 

Mål: Målgang er ved Preikestolen Base camp. Alle som fullfører løpet får tildelt medalje. Det blir 1-2-3 premie i dame og herre klassen. Premie utdelingen er kl 14:00. Det blir enkel servering av drikke, sjokolade, chips og frukt. Påmelding: Påmeldingen er binende, det gis ikke refusjon på kjøpt billett. Det gis ikke refusjon ved sykdom, skade, avmelding ol. Sikkerhet: Den enkelte er selv ansvarlig for egen sikkerhet, skulle det oppstå en situasjon som krever bistand utenfra benyttes offentlig nødnummer, i tillegg tas det kontakt med løpsleder 

Eli Berentzen på mobil 90261558. 

Avlysning: Ved avlysning av våre arrangementer før arrangementsdagen kan arrangør beholde 50% av startkontigenten til dekking av utgifter. Ved avlysning av løp på grunn av plutelig oppståtte vær/klimatiske forhold eller annen force majure kan arrangør beholde helle startkontigenten. Ved påmelding til vårt arrangement, samtykker du i at navn vil bli offentliggjør i start og resultatlister som blir lagt ut på web i søkbar form slik at tidligere års resultater kan gjenfinnes. Påmelding innebærer og i samtykke til at situasjonsbilder av deg blir lagt ut på våres hjemmesider, FB, IG og andre SoMe. Alle deltakere som melder seg på må vite om ulike farer og risikoer dette innebærer. Arrangør er forsikret og kan ikke gjøres ansvarlig for noen form for skade som skje løper i tilknytning til arrangementet. Skade menes her: skade på person og skade på ting. Med din påmelding bekrefter du at jeg ikke har eller har hatt sykdommer som kan framkalle akutte anfall, og jeg bekrefter at jeg ikke er påvirket av alkohol eller andre rusmidler under arrangementet. Som deltaker skal du være klar over at du ikke er forsikret av arrangør Lysefjorden X trails dersom en ulykke/skade skulle oppstå under arrangementet. 

Arrangør: Lysefjorden X trails Eli Berentzen e-mail: eli@lxt.no tlf: 90261558 Marcin Zoladkowski tlf: 4059676

2024 © Strand frivilligsentral