Torsdag 24 November 2022
Forprosjekt rekrutteringsdugnad "Dansekveld for voksne"
Formålet med rekrutteringsdugnaden "Dansekveld for voksne" er at gruppene i Seniordans Norge blir mindre og mindre. Svært mange grupper faller også fra. Før pandemien var vi i Seniordans Norge over 9.000 medlemmer som i dag er blitt til ca 7.500 medlemmer. Dette må vi gjøre noe med og derfor oppfordrer Seniordans Norge alle gruppene i Norge til å bli med i dugnaden kalt "Dansekveld for voksne".

Vi mener dette er enkelt og rimelig dugnad som alle kan gjennomføre uten store kostnader. På denne måten kan vi rekruttere nye og yngre medlemmer som vil danse med oss aller helst bli nye danseledere i våre grupper. 

  • Nå som gruppene har startet for høsten oppfordrer vi dere til å sende ut, legge i postkassene eller levere direkte en invitasjon til dansekveld hvor dere viser frem hva dansekveld for voksne er og hvor fint dere har det i deres gruppe. 
  • De som bør inviteres kan være egne barn, gode venner og bekjente, naboer...
  • I egne eller leide lokaler inviterer dere til en hyggestund med kaffe og kaker for å vise frem dansekveld for voksne. Kanskje har dere også noen som kan bidra med litt annen underholdning. 
  • Lederen ønsker alle velkommen og informerer om hva seniordans er og som kan danses av alle aldersgrupper. Det bør også informeres om hvor dere har dansekvelder og fortelle om det dere har på programmet for dette året. 
  • Videre må dere vises frem hvor godt kroppen har av å danse seniordans og hvor hyggelig det er å være med i dansen for voksne. 


Vedlagt finner dere et forslag til en invitasjon som dere kan bruke som mal og føye til:

  • Navn på dansegruppen
  • Hvor skal dansekvelden være
  • Når skal dansekvelden være og klokkeslett

Seniordans Norge håper dere vil gjennomføre denne dugnaden så snart som mulig. Vi har tro på at dette kan være med å øke antall medlemmer i din gruppe. Med dette ønsker vi dere lykke til. 

Har dere spørsmål så ta kontakt. 

Vi vil sette stor pris på å høre fra dere om denne dansekvelden har gitt dere nye medlemmer. 


Seniordans Norge

randi@seniordans.org

tlf 95 41 24 80

2024 © Strand frivilligsentral