Søndag 5 Mai
Kl. 11:00, Golfbanen på Jøssang
Golden Child open 2024
Lørdag 4 mai blir det en 2-mann/kvinne scramble på Preikestolen gk sammen med golden child!

GoldenChild er en veldedig stiftelse som springer ut fra foreningen GoldenChild Charity. Den ble grunnlagt av Ronny Hermansen når et barn i familien var alvorlig kreftsyk og senere døde 2018. Formålet med stiftelsen er å skape oppmerksomhet rundt barnekreft, og å samle inn midler som fordeles til barnekreftforskning og veldferdstiltak for kreftrammede barn.

 Les mer her: https://www.goldenchild.no

 Alle inntekter går til dette formålet, altså hele startavgiften, greenfee og 40% av salget i kiosken den dagen minus premiering. Dere kan også gi mer om dere ønsker det.

Startkontigent er på 300,-

 Greenfee er på 400,-

 Om det blir shotgun eller løpende start avhenger av hvor mange deltakere det blir! Startliste blir publisert 03.05 kl 2200

 Spilleformen er Scramble og man melder seg på som lag, eller alene og vi setter sammen lag.

Scramble: En Lagkonkurranse hvor alle på laget spiller fra det stedet der den beste ballen ligger. Plassering innenfor en køllelengde i hele spillefeltet. På green putter du fra samme plass.

Det blir scramble med hcp. 35% av laveste hcp og 15% av høyeste. så settes dette sammen til et lag hcp. Dette vil golfbox gjøre automatisk. Lag hcp kan ikke være høyere enn laveste spillers hcp. 

Hovedpremien er plass for 2 personer på GoldenChild Invitational 12 september, med spillerett på en svært annerledes golfdag, og deltagelse på festbanketten etterpå med premiering, konsert, standup og moro. Golfturneringen arrangeres oå Larvik Golfklubb mens festbanketten arrangeres på Farris Bad samme kveld. Ved siden av å være årets viktigste dag for Stiftelsen GoldenChild er det en av landets aller største kjendisturneringer, hvor de store forbildene våre, sponsorene og vinnerne fra vennskapsklubbene er med på en festdag av de sjeldne.

Å vinne en GoldenChild Open er den eneste muligheten man har til å kunne sikre seg en slik invitasjon . Benytt sjansen, og lykke til.

 Bli med på turnering hvor inntektene går til en veldig viktig sak! 

2024 © Strand frivilligsentral