Onsdag 24 April
Kl. 18:00 - 22:00, Villa Rosehagen
Treffpunkt Ryfylke med middag: Green Mountain på Jørpeland
Hvordan er Green Mountains planener for et datasenter på Jørpeland og hvordan vil det påvirke regionen? På Treffpunkt Ryfylke denne gangen får vi besøk av Svein Atle Hagaseth, administrerende direktør i Green Mountain. Helge Kjellevold vil også oppdatere oss på planene for Preikestolen i årene som kommer og Elin Aasheim Rossemyr fra Strand kommune presenterer den nye mulighetsstudien for sentrum i Jørpeland.

Det er utvilsomt store muligheter for utvikling og vekst innenfor datasenterindustrien. Svein Atle Hagaseth vil fortelle om hvordan dette påvirker selskapets planer og prosjekter i Norge, og da selvsagt hva de ser for seg på Jørpeland. Hvilke muligheter og utfordringer må vi sammen ta tak i for å sikre morgendagens digitale samfunn på en bærekraftig måte som kommer lokalsamfunnet til gode?

Hele 386.934 personer gikk til Preikestolen i fjor, noe som er ny rekord. I år venter daglig leder Helge Kjellevold i Stiftelsen Preikestolen og Lysefjorden Utvikling over 400.000 gjester. Det skal investeres flere millioner i infrastruktur – og vi får vite litt mer om hva som planlegges framover.

Mulighetsutvikler Elin Aasheim Rossemyr i Strand kommune har stått i spissen for arbeidet med en mulighetsstudie for sentrum i Jørpeland, nærmere bestemt området Vågen-Grøtnes. Studien er nettopp ferdig og hun presenterer den for oss.

Selve konferansen er på Verkshotellet. Når programmet er ferdig, tar vi turen over til Rosehagen. Der får vi servert nybakt focaccia med aioli- Hovedretten er baconsurret bryst av gårdskylling med søtpotetpuré, broccolini, bakte småpoteter og portvinsaus. Til dessert får vi tiramisu.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen sju dager før arrangementsstart.

For spørsmål om Lederskolen, ta kontakt med Egil Hollund, Næringsforeningen.

Arrangementet er et samarbeid med Sparebanken Vest

2024 © Strand frivilligsentral