Fredag 27 Oktober 2023
Kl. 19:00, Torghuset
Humorkveld i kinoen på Torghuset
Showet begynner 19:00 Dørene åpner 18:00 18 års aldersgrense Billetter: https://standupstavanger.ticketco.events/no/nb/e/27okt

Standup Stavanger tar med seg et knippe veldig etablerte komikere te Jørpeland. Komikerne opptrer på Latter i Oslo, har egne soloshow, og 27. oktober inntar de kinoen på Torghuset for å laga kanonstemning!

KOMIKERNE:

* Erlend Osnes har siden han debuterte på stand-up-scenen med Terje Sporsem i 2010 flydd opp til humorstjernehimmelen. I 2015 debuterte han med sitt første soloshow "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet. Videre gjorde han stor suksess med soloshowet “Sjikane” i 2018, og er nå ute på turné med sitt nye show “Kjærleik”. Han blir beskrevet som en historieforteller av rang, med alt fra hardtslående mørk humor til enkel lettsindig observasjonshumor.

* Kjetil Melkevik er kveldens konferansier og primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Han er på sitt 9. år som komiker med over 700 opptredener i bagasjen, som inkluderer opptredener på kulturhus, Latter i Oslo, og alle de største klubbscenene. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, "Fantomsmerter", som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Solid hos alle publikumsgrupper, og god på improvisasjon.

* Harald Ellingsen har en humor og et humør som skjærer gjennom hos selv den mest hardbarka i salen. Slo igjennom med showet "Eplekjekkasene" i 2010, og har siden gjort hundrevis av standupjobber for bedriftsmarkedet og klubbkvelder. I 2017 var han med Rune Bjerga og gjorde show i DNB-Arena for over 5000 tilskuere, og tidligere i år var han med Standup Stavanger på HumorGallaen i Energy Hall. En slager på et hvert show.

* Aleksander Bastiansen skulle bli ingeniør, men hoppet av i svingen og fant heller kallet på standup-scenen i Oslo! Nå driver han sin egen scene i hovedstaden, lager podcasten "Tynn suppe", og opptrer regelmessig på Latter. I juni i år hadde han premiere på soloshowet sitt "Whitetrash Obelix" til stor begeistring. Kjapp i replikken, leken på scenen, og god på å ta ting fra nyhetene.

* Anders Olsen har legningen sjølironi. Han holder mikrofonen med begge hendene og kaller dem for “selv” og “hat”. Materialet har sterke referansepunkter og veldig mange “funny because it’s true”-øybelikk. En ekte "grinder" i standup-miljøet, som den siste tiden har vist at arbeid gir resultater! Ektefølte vitser påsmurt med god innlevelse er en veldig kombinasjon.

--------------------------
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

2024 © Strand frivilligsentral