Tirsdag 12 Mars
Kl. 17:00, Tau kyrkje
Kunsten å skape tilhørighet!
En av våre store kjerneverdier i MIL er at vi skal være inkluderende. Dette jobber vi etter og vi har ett stort ansvar i vårt nærområde. I den anledning vil vi den 12. mars arrangere en verdikveld i Tau Kyrkje. Her kommer våre medlemmer fra 10 år og opp, og vi ønsker veldig gjerne også at andre tar turen. Sammen med støtte fra Bufdir så har vi klart å gjort denne kvelden mulig – og vi er veldig heldige som får Daniel Getaneh Hatland på besøk.

Daniel var tidligere et stort fotballtalent og tok et nasjonalt oppgjør med rasisme i norsk idrett, sommeren 2020. Daniel sin historie ble formidlet på TV2, og ble et konkret og sterkt bidrag til at «rasisme i idretten» vant Sølvparaplyen, og prisen for «årets journalistiske prosjekt» i 2020.

På bakgrunn av kompetansen sin ble Hatland valgt ut til daværende kultur- og likestillingsminister, Abid Raja sin arbeidsgruppe mot rasisme og diskriminering.

De siste årene har Daniel reist Norge rundt og holdt over 100 foredrag om rasisme, diskriminering og hets, hvor hovedfokuset alltid har vært på hvordan å skape tilhørighet og fellesskap.
Han blir ofte omtalt som «hel ved» og en foredragsholder som klarer å engasjere publikum med Innhold, bakgrunn og personlighet som treffer. Hans foredrag skaper følelser, latter, refleksjon og engasjement.

Verdikveld: "Kunsten å skape tilhørighet" | Facebook 

2024 © Strand frivilligsentral