Mandag 28 August 2023
Kl. 19:00, Kafe Marthel
Tango på Tau
Tango på Tau - tangokonsert med Tango-duo Guerrero Capitano

Velkommen til tangokonsert med tango-duoen Guerrero-Capitano på Kafé Marthel på Tau

Pris: 220,-
Kjøp billetter her: https://www.deltager.no/event/tangotau
Eller send SMS til Maren Hodne på 992 24 896

Leonel Capitano, argentinsk sanger og bandoneonspiller, er en av de mest bemerkelsesverdige representantene for tangosang i vår tid, med en profesjonell karriere som strekker seg over 20 år, inkluderer 9 album, og over 20 omfattende turneer gjennom Europa og Latinamerika. Hans har også skrevet over 60 egne sanger.

Blant hans viktigste konserter kan vi nevne hans opptreden sammen med London Art Chamber Orchestra i London, hans konsert i Praha i forbindelse med Kafka-Borges Biennale og hans deltakelse i Barcelona Jazz festival, bare for å nevne noen.

I sin egen hjemby, Rosario synger han for fulle hus og er sett på som et referansepunkt når det kommer til musikalsk og poetisk uttrykk i samtiden.

Guerrero-Capitano Tango Duo består av Leonel Capitano (stemme og bandoneon) og Agustín Guerrero (piano) og er en av de mest komplette manifestasjonene av et nytt og ekte språk i argentinsk musikk. Samarbeidet mellom disse to artistene er utvilsomt en utmerket syntese av de mest genuine forslagene fra den nye argentinske musikken, og fremfører en konsert som består av et repertoar som utelukkende består av verk av deres forfatterskap, blant annet kan vi finne tangoer med tekster og musikk av Capitano, der de mest aktuelle temaene tas opp; instrumentalverk av Guerrero med tango og folkloristiske kjennetegn, men med språket fra samtiden; og en serie komposisjoner med musikk av Guerrero og tekster av Capitano.

Det vil også bli en liten danseoppvisning med Argentinsk Tango av Maren Hodne og Martin Otaño.

Dørene åpner kl 19.00 og konserten begynner kl 20.00.

2024 © Strand frivilligsentral